Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Doi adolescenți au încercat să vândă, pe internet, o bicicletă furată din Alba Iulia și au rămas ÎNCREMENIȚI când au aflat cine e CUMPĂRĂTORUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au recuperat două biciclete furare de doi minori din scara unui bloc de pe strada Vasile Goldiș. Cei doi minori au încercat să vândă bicicletele și au postat un anunț pe un site specializat în vânzări.

La data de 22 iunie 2019, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie din Alba Iulia cu privire la faptul că din scara blocului în care locuiește au fost sustrase două biciclete lăsate neasigurate.

Polițiștii au demarat activitățile de verificare, iar în urma investigațiilor efectuate, au reușit să identifice doi minori, de 15 și 16 ani, primul din Alba Iulia, iar al doilea din Berghin, ca persoane bănuite de săvârșirea furtului.

Aceștia ar fi postat, folosindu-se de un pseudonim, un anunț pe un site privind vânzarea uneia dintre biciclete. Polițiștii au intrat pe fir și au organizat un flagrant, în urma căruia bicicleta scoasă la vânzare a fost recuperată. Ulterior, polițiștii au reușit să recupereze și cea de-a doua bicicletă, care fusese ascunsă de cei doi la o locuință din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia.

Față de cei doi minori a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat, iar cele două biciclete au fost restituite păgubiților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat sâmbătă, 28 septembrie, pentru duminică, 29 septembrie, pe traseul acestuia desfășurându-se competiția sportivă Alba Iulia City Race 2024, a fost reamânat din cauza vremii nefavorabile. Citește și: Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea