Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: ”Cine vrea să vadă ce înseamnă POTOPUL, să meargă în Pianu de Sus să vadă cum arăta o casă înainte de viitură și cum arată acum”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginea dezastrului făcut de viitură este și mai dezolantă acum, după ce s-au retras apele care au lăsat în urma lor ruine, iar oamenii se uită îndurerați la ce s-a ales din agoniseala lor de o viață.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O cititoare a publicației noastre ne-a trimis câteva imagini cu o cabană distrusă de ape și îi îndeamnă pe cei care vor să afle cum arată Potopul, să meargă la Pianu de Sus, să o vadă.

”Mergeți în Pianu de Sus dupa pensiunea Iedera, la ultima casă, să vedeți ce este acolo. Cabana avea o curte mare cu mulți pomi și cu o terasă acoperită. Au fost distruse și 2 mașini, dintre care una nu avea nici 2 ani de când era cumpărată din fabrică. În cabană nu se mai poate locui nici dacă s-ar scoate tot nămolul adus de apă”, ne-a scris localnica din Pianu.

https://youtu.be/H_df4cHZ-t4

[nggallery id=7202]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea