Rămâi conectat

Actualitate

Ce face sărăcia din copii! 4 minori au furat 50 de metri de gard din beton armat

Bogdan Presecan

Publicat

în

 Gardurile nu mai ţin hoţii la distanţă. Pentru că au rolul de a proteja proprietatea, sunt furate primele. Astfel, vineri, 3 februarie 2012, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faţă de 4 minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, toţi din Alba Iulia. S-a stabilit că în cursul lunii ianuarie 2012, cei 4 adolescenţi au demontat, pe o lungime de 50 de metri, plăcile de beton armat ale unui gard împrejmuitor, pe care le-au spart ei înşişi, iar fierul obţinut din armatură l-au valorificat la centrele de colectare a deşeurilor feroase. Prejudiciul produs prin fapta celor 4 minori este în valoare de 1.500 lei. (B.P.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE jandarmi 2024: Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba recrutează candidați pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba recrutează candidați pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București pentru anul universitar 2024 – 2025. Candidații trebuie să aibă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea