Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Scutul Pădurii: Lemn confiscat de polițiștii din Arieșeni, în urma unui control. 9,5 mc material lemnos depozitat fără acte corespunzătoare, la o societate comercială

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Aproape 10 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi în urma unui control al poliţiştilor şi silvicultorilor pe raza comunei Arieşeni. Menţiunile din documentele prezentate la control nu corespundeau cu realitatea.

Marți 16 aprilie 2019, poliţiştii Postului de Poliţie Arieşeni, în timp ce desfăşurau o acţiune de prevenire a delictelor silvice împreună cu specialişti silvici  din cadrul Ocolului Silvic Gârda, au identificat cantitatea de 9,5 metri cubi de material lemnos, care era depozitată pe raza comunei, pentru care deţinătorul,  administrator al unei societăţi comerciale, a prezentat un aviz de însoţire secundar în care erau consemnate date care nu corespundeau cu realitatea.

Față de administratorul societăţii comerciale a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 9,5 metri cubi de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Gârda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat sâmbătă, 28 septembrie, pentru duminică, 29 septembrie, pe traseul acestuia desfășurându-se competiția sportivă Alba Iulia City Race 2024, a fost reamânat din cauza vremii nefavorabile. Citește și: Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea