Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

S-a amânat etapa din week-end în Divizia A la baschet feminin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform unor informaţii de ultim  moment, partida dintre CSU Alba Iulia şi Olimpia Bucureşti, contând pentru etapa a 20-a a Diviziei A de baschet feminin nu se va mai disputa în acest week-end, decizia aparţinând Federaţiei Române de Baschet şi se datorează vremii nefavorabile. Iată mai jos comunicatul Federaţiei Române de baschet:

Jocuri amanate din cauza viscolului!

Autor: Federatia Romana de Baschet

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a avertizarilor Administratiei Nationale de Meteorologie, care creeaza incertitudine asupra posibilitatii de transport a echipelor, arbitrilor si comisarilor, programul  competitional pentru acest week-end sufera urmatoarele modificari:

–    Jocurile din etapa XX-a, Divizia A, masculin, programate sa se dispute in 03 si 04 februarie, se amana, cu exceptia partidei CSM Oradea – U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, care se joaca in data de 03.02.2012 (ora 19:00), echipa din Cluj efectuand deja deplasarea. Celelalte jocuri din aceasta etapa se vor reprograma in datele de 14.02.2012, 07.03.2012 sau 28.03.2012.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

–    Jocurile din etapa XX, Divizia A, feminin, programate sa se desfasoare in data de 04.02.2012 se amana. Jocurile din aceasta etapa vor fi reprogramate in datele de 08.02.2012 sau 22.02.2012.

–    Jocurile din prima etapa din returul Diviziei B, masculin si feminin, nu se vor desfasura, urmand a fi reprogramate

Este o decizie care nu ne aparţine, înţelegem situaţia şi într-un fel este mai bine şi pentru noi. Oricum jocul cu Olimpia nu avea o prea mare importanţă pentru clasament, în acest moment”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia. În week-end, la Alba Iulia ar fi trebuit să se desfăşoare două întâlniri, sâmbătă, 4 februarie, CSU Alba Iulia – Olimpia Bucureşti, respectiv duminică, 5 februarie, CSU 2 Alba Iulia – CSŞ Rm Vâlcea, în Divizia B.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea