Rămâi conectat

Sport

Mâine, CSM Școlar Reșița – Metalurgistul Cugir | Bătălie pentru promovare în Valea Domanului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miercuri, 10 aprilie, de la ora 17.00, în Valea Domanului, se dispută o întâlnire de o importanță aparte pentru lupta de promovare, între CSM Școlar Reșița și Metalurgistul Cugir (este o rundă în care primele șase clasate au dueluri directe).

Seria a 4-a este una “nebună” în privința bătăliei pentru accederea în eșalonul superior, cea mai echilibrată din acest punct de vedere din eșalonul terț, cu un lider surprinzător – Gloria Lunca-Teuz Cermei – și 5 echipe înghesuite pe numai două puncte după 21 de meciuri, grupări ce râvnesc la Liga a 2-a!

Formația de sub Drăgana a pășit fals etapa precedentă, când a ratat șansa să urce în fotoliul de lider, a coborât pe locul al 4-lea și încearcă reabilitarea în acest derby al “intemediarei”, împotriva unui oponent care a câștigat fără emoții pe “Cetate”, ajungând pe ultima treaptă a podiumului.

Contracandidatele la șefie sunt vecine de clasament, la egalitate de puncte, 41, și la două “lungimi” de prima poziție, înaintea acestei confruntări cu o miză imensă, în care punctele cântăresc dublu.

“Rosso-nerii” au 9 victorii din ultimele 10 partide și s-au infiltrat în bătălia pentru promovare, iar cugirenii au suferit un duș rece runda anterioară, înregistrând un eșec surprinzător, primul din retur, pe teren propriu, cu LPS Cetate Deva. În tur, sub Drăgana, a fost egal, scor 2-2, o remiză ce a nemulțumit ambele tabere. Vizitatorii abordează acest joc dificil cu întregul efectiv la dispoziție, inclusiv portarul Crivăț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea