Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Cultură Educație

JOI, la Museikon, expoziție de fotografie documentară – ”Cele mai frumoase amintiri ale Romanovilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Joi, 14 martie 2019, la ora 16.00, la Museikon are loc loc vernisajul expoziției de fotografie documentară, intitulată „Cele mai frumoase amintiri ale Romanovilor”.

Expoziția – inițiată și itinerată de Asociația Predania – comemorează centenarul scurs de la martiriul familiei imperiale a Rusiei. Dincolo de acest episod tragic, s-a aflat însă o familie unită, care nu și-a ascuns sentimentele, o familie frumoasă și fericită, pe care vă invităm să o cunoașteți în intimitatea celor mai firești experiențe cotidiene.

Expoziția prezintă fotografii din viața familiei imperiale ruse, care surprind Romanovii în diferite situații de viață precum: întemeierea familiei, nașterea copiilor, războiul și implicarea umanitară a Împărătesei Alexandra și a tuturor copiilor săi, legătura lor cu poporul sau lucrarea diplomatică a Împăratului Nicolae. Nu este lăsată deoparte nici drama acestei familii imperiale din prizonieratul care s-a sfârșit tragic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Cenaclul Art din Alba Iulia: O oază de creație literară și dialog cultural

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cenaclul Art din Alba Iulia: O oază de creație literară și dialog cultural Cenaclul Art din Alba Iulia, coordonat de poetul Marcel Vișa, a devenit rapid un punct central al vieții culturale locale, oferind un spațiu de exprimare artistică pentru poeți, prozatori și iubitori de literatură din regiune. Înființat cu scopul de a încuraja creativitatea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea