Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Într-o partidă de verificare, Metalurgistul Cugir – Hermannstadt II 3-0 (1-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o partidă de verificare disputată sub Drăgana, Metalurgistul Cugir a întâlnit o altă divizionară terță, Hermannstadt II, pe care a învins-o cu scorul de 3-0 (1-0).

Golurile au fost marcate de Făgărășanu (24, după o acțiune colectivă, șut din 14 metri), Șuteu (52, la o centrare de la Neagu) și Dicu (58, din pasa lui Cercel). Antrenorul Călin Moldovan a mizat pe Crivăț – Bold, Ov. Morariu, Dohotariu, Vitinha – Șaucă, Necșulescu, Dican, P. Păcurar – Făgărășanu, Cîrstean; au mai intrat Vărărean, M. Neagu, Cercel, Dicu, Șuteu și Itu (la primul meci al anului); absent Șt. Radu, nu au evoluat N. Bănică și Vîjdea, iar fundașul Lang (Comuna Recea) trebuie să-și aducă documentele de la fostul club, la care a jucat în toamnă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conform programului, “roș-albaștrii” ar trebui să susțină sâmbătă, 23 februarie, ultimul amical, pe teren propriu, cu Unirea Ungheni (Liga a IV-a Mureș, adversara Unirii Alba Iulia în jocul de ieri după-amiază).

Până în prezent, în jocurile test invernale, Metalurgistul are patru victorii (3-1 cu Sportul Petrești, 1-0 în deplasare cu CS Hunedoara, 5-0 cu Cozia Călimănești și 3-0 cu Hermannstadt II) și o înfrângere (1-3 cu “U” Cluj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea