Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Alte două decese cauzate de gripă. Numărul celor care au murit a ajuns la 109. În județul Alba nu sunt cazuri grave

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Alte două persoane, au murit din cauza gripei, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Bilanţul deceselor a ajuns la 109.

Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 81 de ani, din municipiul Bucureşti, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, a murit luni.

De asemenea, un bărbat de 79 de ani, din judeţul Olt, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit în 9 februarie. În cazul său, nu erau cunoscute condiţii medicale preexistente, însă bărbatul nu era vaccinat anti-gripal.

Astfel, numărul deceselor provocate de gripă în acest sezon a ajuns la 109.

„În județul Alba au fost confirmate în sezonul 2018-2019,  21 de îmbolnăviri cu gripă, dintre care 16 internate și 5 tratate la domiciliu. Pacienții au răspuns la tratament și au fost externați. În prezent nu mai este nicio persoană internată”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Alba, Dragoș Suciu.

În judeţ nu sunt cazuri grave și nu au fost înregistrate decese din cauza gripei.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 300 de persoane verificate de polițiști în ultimele 24 de ore, prin intermediul aplicației eDAC: Au fost depistate 73 de abateri contravenționale 

Bera Larisa

Publicat

în

Peste 300 de persoane verificate de polițiști în ultimele 24 de ore, prin intermediul aplicației eDAC: Au fost depistate 73 de abateri contravenționale În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea