Rămâi conectat

Actualitate

ATENȚIE: O nouă metodă de înșelăciune e testată pe români! Puteți pierde mii de euro dintr-un foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi metode prin care se dau țepe românilor au apărut în ultima vreme. GIA Consulting și IUHASZ Asociații transmite o avertizare cu privire la o nouă metodă de înșelăciune destul de răspândită.

Compania DAD Deutscher Adressdienst GmbH, sub pretextul recentelor reglementări privind protecția datelor, trimite românilor formulare prin poștă în cadrul căruia trebuie completate datele companiei.

Respectivul formular precizează că trimiterea acestuia se face pentru a fi în deplină concordanță cu dispozițiile noului Regulament European privind protecţia datelor. De asemenea, se solicită trimiterea formularului pe adresa de email: [email protected].

Cei care completează acest formular cu datele companiei și îl trimit pe adresa de email precizată, plasează o comandă, fără să își dea seama, către DAD Deutscher Adressdienst GmbH.

Comanda prevede ca respectiva companie să publice un anunț publicitar pe site-ul acestora, contra unui cost anual de 977 de euro. (vezi formularul mai jos)

Contractul prevede că se va desfășura pe o perioadă de 3 ani, iar în cazul în care nu se solicită rezilierea, se va prelungi automat.

Sursa: evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fără fuste scurte, decolteuri adânci și pantaloni rupți la școală: Din septembrie, elevii îmbrăcați nepotrivit pentru mediul școlar pot fi dați afară de la ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fără fuste scurte, decolteuri adânci și pantaloni rupți la școală: Din septembrie, elevii îmbrăcați nepotrivit pentru mediul școlar pot fi dați afară de la ore Din septembrie 2024, elevii îmbrăcați nepotrivit pentru mediul școlar pot fi dați afară de la ore! Profesorii nu mai sunt obligați să le permită accesul cu fuste scurte, decolteuri adânci […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea