ATENȚIE: O nouă metodă de înșelăciune e testată pe români! Puteți pierde mii de euro dintr-un foc

Paul Voicu - Primar 2020

Noi metode prin care se dau țepe românilor au apărut în ultima vreme. GIA Consulting și IUHASZ Asociații transmite o avertizare cu privire la o nouă metodă de înșelăciune destul de răspândită.

Compania DAD Deutscher Adressdienst GmbH, sub pretextul recentelor reglementări privind protecția datelor, trimite românilor formulare prin poștă în cadrul căruia trebuie completate datele companiei.

ELIT

Respectivul formular precizează că trimiterea acestuia se face pentru a fi în deplină concordanță cu dispozițiile noului Regulament European privind protecţia datelor. De asemenea, se solicită trimiterea formularului pe adresa de email: info@eu-reg.eu.

Cei care completează acest formular cu datele companiei și îl trimit pe adresa de email precizată, plasează o comandă, fără să își dea seama, către DAD Deutscher Adressdienst GmbH.

Mihail David - 2020

Comanda prevede ca respectiva companie să publice un anunț publicitar pe site-ul acestora, contra unui cost anual de 977 de euro. (vezi formularul mai jos)

Contractul prevede că se va desfășura pe o perioadă de 3 ani, iar în cazul în care nu se solicită rezilierea, se va prelungi automat.

Sursa: evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...