Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO/ Accident rutier pe DN1, în Alba: Tamponare între două autoturisme în giratoriul de la Sântimbru

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier soldat, din primele informații, doar cu pagube materiale, s-a produs, miercuri, pe DN1, în județul Alba, la sensul giratoriu din dreptul localității Sântimbru. În timpul cercetărilor, în zonă traficul s-a desfășurat cu dificultate.

https://youtu.be/7tkRpwHoYhg

O tamponare între două autoturisme a bulversat, miercuri, 2 ianuarie, în jurul orei 14.00, traficul pe DN1, în județul Alba, la sensul giratoriu din dreptul localității Sântimbru. Potrivit primelor informații, s-au înregistrat doar pagube materiale.

O echipă de cercetare a Poliției Rutiere Alba s-a deplasat la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentu rutier.

Imaginile ne-au fost transmise de un participant la trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea