Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Familie salvată de la o tragedie, de un cățel: Cum și-a anunțat micuța Bijou stăpânii că trebuie să fugă din apartamentul cuprins de un incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micuța Bijou, un Bichon care cântărește doar câteva kilograme, dar cu un uriaș instinct de protector al familiei din care face parte, a devenit eroină în Timișoara, în ajunul Crăciunului, după ce și-a salvat stăpânii de la o tragedie.

Aceștia dormeau într-o cameră din apartament când bradul din sufragerie a luat foc, din cauza instalației de lumini, nu au simțit fumul care deja inundase întreaga locuință și puțin a lipsit ca cei doi să fie intoxicați.

Protectoarea lor, Bijou, a fost “alarma de incendiu”. Presimțind pericolul, a început să se agite și a lătrat până când și-a trezit stăpânii, care au ieșit în mare grabă din apartament.

Observate la timp, flăcările au fost stinse rapid de pompierii timișeni și limitată extinderea în celelalte încăperi.

În lipsa unui detector de incendiu, atât de necesar pentru semnalarea fumului sau a gazelor toxice în locuință, Bijou a fost salvarea lor.

Pentru modu în care a ”gestionat situația și a evitat pericolul”, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a răsplătit-o pe Bijou făcând-o vedetă pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului

Bera Larisa

Publicat

în

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului A fost descoperită o nouă tehnologie care ar putea înlocui aerul condiționat și anume membrane de origine vegetală care se răcesc în contact cu soarele, fără a avea efecte adverse și protejând mediul. Citește și: Descoperiri remarcabile făcute în studiul plantelor: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea