Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Râul Mureș, populat pe raza municipiului Alba Iulia, cu 1000 de kg de crap românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Râul Mureș a fost populat, pe raza municipiului Alba Iulia, cu 1.000 de kilograme de crap românesc, în urma unui protocol încheiat între primărie și Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba.

Încă o acțiune de populare cu pește a râului Mureș a fost realizată de către AJVPS Alba în colaborare cu Primăria Municipiului Alba-Iulia. 1000 de kg de crap românesc, cu exemplare cuprinse între 1,5 și 4 kg, au fost eliberate în râul Mureș.

Acțiunea de populare poate fi vizionată sâmbătă 22.12.2018, la ora 12:30, la emisiunea TV „Regatul Sălbatic”.

Reamintim că anul trecut, consilierul local al municipiului Alba Iulia Mircea Trifu a depus, în luna noiembrie, un proiect de hotărâre care prevede popularea râului Mureș cu 1.000 de sturioni (cegă), pentru care a fost necesară suma de 6.000 de lei din bugetul municipalității, proiect care a fost aprobat.

Râul a fost populat cu 1.100 de pești, care au provenit de la o pescărie autorizată din Timiș.

Exemplul a fost luat de mai mulți consilieri locali de la toate partidele, în frunte cu viceprimarul Gabriel Pleșa, care într-un gest de unitate, au inițiat acțiunea de populare în preajma Centenarului.

Sursa foto: facebook Felix-bogdan Dragomir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea