Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Femeia din Sâncrai, care a căzut în fântână, a murit

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE 20.30: Femeia care a căzut în fântână a fost declarată decedată de către medicul care s-a deplasat la fața locului. Aceasta nu a putut fi salvată în ciuda eforturilor depuse de cadrelor medicale.

UPDATE 20.10: Femeia a fost extrasă din fântână, iar starea sa de sănătate este gravă. Potrivit ISU Alba, ea se află, la ora transmiterii acestei știri, în ambulanță, în stare de hipotermie.

Femeia a fost extrasă dintr-o fântână adâncă de 7-8 metri. Soțul ei o căuta și i-a găsit telefonul lângă fântână, iar astfel și-a dat seama că se afla acolo și a alertat de urgență autoritățile. Victima are 68 de ani.

Știrea inițială: O femeie a căzut, joi seara, într-o fântână dintr-o gospodărie din Sâncrai, localitate componentă a municipiului Aiud.

ISU Alba a anunțat ca pompierii au fost chemați să intervină.

„Persoană de sex feminin căzută în fântână în localitatea Sancrai, mun. Aiud. Intervine det. Aiud cu 1 ASAS 1 AMB SMURD B2 cu 6 subof”, a anunțat ISU ALBA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Majorarea prețurilor la carburanți de la 1 iulie 2024. Cât costă motorina și benzina la o benzinărie din Alba Iulia după scumpiri

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Majorarea prețurilor la carburanți de la 1 iulie 2024. Cât costă motorina și benzina la o benzinărie din Alba Iulia după scumpiri Astăzi, 1 iulie 2024, a intrat în vigoare a doua majorare de accize la carburanți, ceea ce a făcut ca prețurile la carburanți să se majoreze cu aproximativ 40 de bani/ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea