Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE FOTO, VIDEO. O femeie rănită după ce a fost lovită de o mașină, în Alba Iulia, pe o trecere de pietoni semnalizată corespunzător

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un pieton a fost rănit, miercuri, după ce a fost lovit de o mașină, în Alba Iulia, lângă ACR.

Potrivit ISU Alba, intervine o mașină SMURD TIM C 1, cu medic, asistent și doi subofițeri.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție.

UPDATE: Este vorba de o femeie care, din primele date, nu a fost rănită grav. Aceasta a căzut după ce a fost lovită de mașină, fiind apoi transportată la spital. Mașina era condusă de o altă femeie, care nu consumase băuturi alcoolice înainte de să urce la volan.

Nu se poate preciza, la ora transmiterii acestei știri, dacă femeia lovită a trecut pe trecerea de pietoni. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

UPDATE 2: La data de 5 decembrie 2018, în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia.

În urma verificărilor s-a constat că, o femeie de 36 de ani din Alba Iulia, in timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, din direcția Centru către Gară, la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat si semnalizat corespunzător.

În urma accidentului victima a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.

[nggallery id=6532]

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost evacuată joi, 18 iulie 2024, din sala de plen a Parlamentului European, după ce a întrerupt ședința de 3 ori. Citește și: Răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare 2024: Partidul lui Șoșoacă, aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea