Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE FOTO, VIDEO. O femeie rănită după ce a fost lovită de o mașină, în Alba Iulia, pe o trecere de pietoni semnalizată corespunzător

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un pieton a fost rănit, miercuri, după ce a fost lovit de o mașină, în Alba Iulia, lângă ACR.

Potrivit ISU Alba, intervine o mașină SMURD TIM C 1, cu medic, asistent și doi subofițeri.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție.

UPDATE: Este vorba de o femeie care, din primele date, nu a fost rănită grav. Aceasta a căzut după ce a fost lovită de mașină, fiind apoi transportată la spital. Mașina era condusă de o altă femeie, care nu consumase băuturi alcoolice înainte de să urce la volan.

Nu se poate preciza, la ora transmiterii acestei știri, dacă femeia lovită a trecut pe trecerea de pietoni. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

UPDATE 2: La data de 5 decembrie 2018, în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia.

În urma verificărilor s-a constat că, o femeie de 36 de ani din Alba Iulia, in timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, din direcția Centru către Gară, la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat si semnalizat corespunzător.

În urma accidentului victima a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.

[nggallery id=6532]

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

După ce au cerut prelungirea licenței pentru proiectul Roșia Montană, RMGC solicită Agenției Naționale pentru Resurse Minerale emiterea de licenţe de exploatare și pentru două perimetre miniere din zona Bucium

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce au cerut prelungirea licenței pentru proiectul Roșia Montană, RMGC solicită Agenției Naționale pentru Resurse Minerale emiterea de licenţe de exploatare și pentru două perimetre miniere din zona Bucium Societatea Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) nu renunță la proiectele miniere din Munții Apuseni. După ce au solicitat Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) prelungirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea