Rămâi conectat

Sport

Vineri, de Sf. Andrei, se trage cortina turului sub Drăgana | Metalurgistul Cugir – Gloria Lunca Teuz Cermei, sau victoria – obligatorie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir încheie turul eșalonului terț, de Sf. Andrei, cu o dispută pe “Arena CSO”, în fața fanilor, vineri, 30 noiembrie, de la ora 14.00, cu Gloria Lunca Teuz Cermei.

O confruntare între vecine de clasament, aflate la egalitate de puncte, 28, cu amftrionii situați pe ultima treaptă a podiumului, iar oaspeții cu un loc mai jos. Gruparea de sub Drăgana, singura din Alba aflată în “grafic”, se găsește la trei “lungimi” de fotoliul de lider și vine după două victorii, în fața sa aflându-se un oponent egalat runda trecută în prelungiri de Unirea Alba Iulia, Selegea răpind-le arădenilor satisfacția celui de-al 7 meci consecutiv câștigat.

Este clar cel mai greu meci pentru noi din seria ultimelor trei și în același timp foarte important. Vrem să terminăm turul cu o victorie, suntem obligați să dăm totul, să fim concentrați și determinați, mai ales că jucăm acasă. Se preconizează o întâlnire foarte foarte dificilă, împotriva unei echipe din frunte ce joacă fără presiune, obținând rezultate de apreciat, echipă ce îmbină experiența unor jucători precum Capătă, Vezan sau Polgar, cu tinerețea”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. În formula cugireană revine L. Tudor – după suspendare, L. Itu – este incert (cu șanse de recuperare), lipsind Făgărășanu – fisură de maleolă, iar oponenții nu pot conta pe Nistor și Deta – suspendați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea