Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO: Feriți-vă de… măgăruș, dacă circulați noaptea, pe DN7. Doar atenția și un reflex uimitor l-au ferit pe un șofer de o tragedie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe persoane aflate într-o mașină au fost la un pas de o tragedie și doar atenția și reflexul uimitor al șoferului le-au ferit de producerea unui accident. Totul s-a întâmplat pe DN7, în localitatea Boița, din județul Sibiu.

În zonă s-au produs mai multe accidente în care au fost implicate animale iar șoferul a povestit pe rețeaua de socializare că se aștepta să-i apară în cale un urs, însă nu se aștepta să-i sară în fața mașinii, din noapte… un măgar.

El i-a sfătuit pe participanții la trafic să fie foarte atenți când circulă pe acest drum, pentru că nu se știe niciodată ce surprize neplăcute pot avea, iar cei care au vizionat filmulețul l-au felicitat pentru modul în care a evitat accidentul.

https://youtu.be/FDO28e00L3I


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea