Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CIL Blaj – Sportul Petrești 3-2 (0-1), în derby-ul Ligii a 4-a | Liderul, răpus în „Mica Romă” și primul eșec stagional!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În “Mica Romă” a fost derby-ul finalului de tur, între CIL Blaj și Sportul Petrești, ocupantele primelor două poziții în clasament, echipa de pe prima poziție pierzând primul meci  după o partidă nebună, 2-3  (1-0), după 10 victorii consecutive.

Echipa din „Mica Romă” a relansat practic campionatul, ajungând la șase puncte de locul întâi, la finele unei partide în care a dat dovadă de tărie, remontând de la 0-1 și trecând peste șocul egalării la 2-2, cu Darius Mihu cel mai bun jucător de pe teren.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sportul Petrești, fără antrenorul Doru Oancea, prins cu un meci de juniori, a cunoscut întâia oară gustul eșecul în acest sezon, partida având un act secund incendiar. Au marcat Mihu (72, 90+2), Timiș (73, penalty), respectiv Rahovean (32) și P. Muntean (85, penalty)

Prima ocazie a aparținut gazdelor, prin Juncan (17), scăpat în dreapta, l-a depășit pe Manciulea, dar centrarea sa nu a fost ajunsă de niciun coechipier. Specualtivi, vizitatorii au deschis scorul la prima oportunitate, după un corner (34), centrarea lui Ad. Lăcătuș l-a suprins pe R. Damian, iar Rahovean a profitat de cadoul primit și a marcat calm, în poarta goală. Tot vizitatorii sunt mai periculoși, R. Damian respingând în lateral șutul lui Ad. Lăcătuș (38).

La reluare, Manciulea are o intervenție salutară prin care a evitat egalarea, repingând de lângă bara stângă reluarea cu capul trimisă de Al. Juncan (62)

*D. Mihu, demon pentru Sportul!

Blăjenii nu au renunțat și au reușit să întoarcă rezultatul în doar trei minute, faze în care au fost ajutați de fundașii adverși.  Rahovean a deviat în propria poartă un balon urmărit de Mihu, în minutul 72, iar peste 3 minutePanfiloiu l-a faultat în careu pe același Mihu, lovitura de pedeapsă fiind executată cu calm, de Timiș, care a întors scorul!

Nebunia a continuat, iar în minutul 85, oaspeții au beneficiat de un penalty îndelung contestat, un henț al lui D. Pop într-un duel cu Coltor, și transformat de P. Muntean (85). Augustin Damian s-a revoltat pe margine, oficialul blăjean lând efectiv foc, revendincând o eliminare la Panfiloiu la penalty-ul propriu și un henț la Coltor la faza egalizatoare. În minutul 89, D. Mihu, a adus o bucurie imensă în tabăra gazdelor marcând din apropiere, după ce în prima fază tot el a șutat în bara stângă, atacantul CIL-ului fiind MVP-ul întâlnirii.

În alt  joc, Dacia Mihalț – Metalu Aiud 2-4 (0-2)

Marcatori: Părău (83), T. Irimie (90+2), respectiv Cioplântă (11), Văsuț (42, 90+6), Todea (62).

În disputa ultimelor clasate, Metalu a câștigat după șase etape de secetă (doar două remize), iar “lanterna roșie” a înregistrat al 10-lea eșec la rând

[nggallery id=6366]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea