Rămâi conectat

Sport

UVT Agroland Timișoara – Volei Alba Blaj 0-3 | Echipa din „Mica Romă”, a doua victorie în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

În a doua rundă a Diviziei A1, Volei Alba Blaj a câștigat în deplasare, cu UVT Agroland Timișoara, scor 3-0 (28-26, 25-20, 25-20), echipa din „Mica Romă” având punctaj maxim.

Cele două formații se cunosc îndeaproape, după partidele amicale disputate în intersezon, atât în Banat, cât și la Blaj.

În etapa următoare, echipa blăjeană va întâlni pe propriul teren, sâmbătă, 10 noiembrie, în Sala „Timotei Cipariu”, cu „U” Cluj, între aceste două jocuri din întrecerea internă fiind partdia de la Sibiu, cu Allianz MTV Stuttgart, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Vicecampioana Europei a trebuit să se întrebuințeze serios pentru a obține cele 3 puncte puse un joc, gazdele oferind o replică solidă, bănățenele punând presiune pe vizitatoare în majoritatea celor 77 de minute joc. Primul set al meciului a fost și cel mai spectaculos și a durat aproape 30 de minute. Cele două echipe au oferit o dispută palpitantă, fiecare formație având posibilitatea de a închide parțialul. Mai întâi în această situație s-a aflat Volei Alba Blaj (24-23), apoi Agroland a ratat două mingi de set (25-24 și 26-25), pentru ca vicecampioana Europei să puncteze de 3 ori consecutiv și să se impună cu 28-26. În setul al doilea cele două echipe au mers cap la cap în prima parte, după care gazdele s-au distanțat la 4 puncte (14-10). Blăjencele reușesc să recupereze și să egaleze, pentru ca în final să puncteze de 5 ori consecutiv (25-20). Setul al treilea a semănat cu cel precedent, Agroland a condus cu 11-7, Blajul a reușit apoi 6 puncte consecutive și a făcut 13-11, din acel moment vicecampioana Europei păstrând o marjă de siguranță până la final, setul fiind adjudecat cu 25-20. Ana Lazarević, cu 19 puncte, a fost, de departe, cea mai eficientă jucătoare de pe teren. Ea a fost urmată, în statistica partidei, de Maja Aleksić (10 puncte, dintre care 7 cu blocajul) și de Katarina Jovanovic de la gazde, tot cu 10 puncte realizate. Darko Zakoč a trimis în teren următoarea formație: Aleksandra Ćirović – Ana Lazarević (19p.), Maja Aleksić (10p.), Katerina Zhidkova (5p.), Mariya Karakasheva (4p.), Nađa Ninković (5p.) – Suzana Ćebić (libero 1). Au mai jucat: Ioana Baciu (4p.), Lora Kitipova (4p.), Ramona Rus (4p.) – Marina Vujović (libero 2). Pentru echipa lui Darko Zakoc urmează examenul cu cu Allianz MTV Stuttgart, din prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, ce va avea loc miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18:00, la Sibiu.

Text: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea