Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 8-a: Seria echipei CIL Blaj, stopată la Daia Română | Liderul, Sportul Petrești, 8 victorii din 8

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Petrești continuă parcursul impecabil în Liga a 4-a, echipa lui Doru Oancea având maximum de puncte după 8 runde. Podiumul eșalonului este completat de CIL Blaj, a doua formație invicibilă, și CS Zlatna, ajunsă pe treapta a treia a podiumului după ce nu a pierdut din runda inagurală.

AFC Micești – CS Zlatna 2-4 (1-3)

Marcatori: Bleza (31), T. Varga (84), respectiv A. Cîmpean (18), D. Cristea (24, 38), Corpade (52).

A doua înfrângere la rând a miceștenilor, împotriva unei echipe clasate pe poziția a treia, CS Zlatna, ce nu a pierdut din runda inagurală.

Spicul Daia Română – CIL Blaj 1-1 (1-0)

Marcatori: Hada (5), respectiv Al. Juncan (78).

Șirul celor cinci victorii consecutive obținute de echipa din “Mica Romă”, singura invincibilă a eșalonului, exceptând liderul Sportul Petrești, s-a oprit la Daia Română.

Nicolae Linca Cergău – Sportul Petrești 0-2 (0-1)

*Marcator: Coltor (10, 78).

Liderul a repurtat al 8-lea suuces consecutiv, având maximum de puncte, însă… “Centralul Corneliu Aron ne-a refuzat în minutul 34 un penalty clar ca lumina zilei, Tompi fiind ținut clar de mână de Rahovean, arbitrul acordând o lovitură liberă din afara careului, deși faultul a fost comis un metru în interiorul suprafeței de pedeapsă”, spune antrenorul Gheorghe Mărginean.

Energia Săsciori – Navobi Cricău 2-2 (2-1)

*Marcatori: S. Gheorghe (9), Nazarie (32, 11 metri), respectiv A. Florea (19), D. Chira (84).

În al doilea joc intern la rând săsciorenii au remizat cu o altă formație din subsol, Navobi Cricău, care a predat penultimul loc al ierarhiei celor de la Metalu Aiud, după al doilea egal succesiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie Unirea Alba Iulia, echipa fanion a Albei și-a celebrat Centenarul. 16 august 2024 a fost ziua în care gruparea din Cetatea Marii Uniri a aniversat împlinirea a 100 de ani de existență. Punctul central al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea