Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: ”(…) putorile stau și boicotează” – Mesajul… creștinesc al unui preot dintr-un sat de lângă Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, preotul dintr-un sat de lângă Alba Iulia i-a numit pe cei care nu merg la vot ”putori”. Nici măcar așa (sau poate tocmai din cauza ”creștinescului” mesaj) nu a reușit să-și mobilizeze enoriașii.

La secția de vot din sat s-au prezentat la urne, până duminică, la ora 13.00, mai puțin de un sfert din alegătorii înscriși pe liste permanente.

Preotul a dat drept exemplu o familie de români aflată în străinătate, care s-ar fi deplasat la o distanță de 5.000 de km pentru a putea vota și a scris pe Facebook: ”5.000 km pt.a vota?! Iar putorile stau și boicotează”.

Rezultatul a fost că, în respectivul sat, până duminică la ora 13.00 s-au prezentat la vot doar 54 de alegători dintre cei 327 înscriși pe listele permanente.

Tot aici au mai votat 20 de persoane pe liste suplimentare și alte 4 prin urna mobilă.

UPDATE: La foarte puțin timp după apariția acestui articol, preotul și-a editat postarea, înlocuind ”putori” cu ”alții”:

Dar cum… nebănuit este modul de funcționare al rețelei de socializare Facebook, din imaginea de mai sus el poate afla, acum, că site-ul salvează istoricul editărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea