Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-SCOR: pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – FC Avrig 1-1 (0-0)! Pas greșit pe „Cetate”, trupa lui Bicheși continuă criza!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eșecul drastic din Valea Domanului, primul din acest sezon, a pus presiune pe formația din Cetatea Marii Uniri, însă „alb-negrii” lui Adrian Bicheși nu au reușit să câștige pe „Cetate”, remizând cu FC Avrig,  scor 1-1 (0-0).

Uniriștii au dezamăgit pe propriul teren, pierzând alte puncte interne, dar mai mult rămâne faptul că nu au reușit să depășească sincopa din Valea Domanului, unde au pierdut drastic 1-4. În dreptul grupării din Cetatea Marii stă o criză, în condițiile în care nu a mai câștigat de 4 runde în Liga a 3-a (trei remize și o înfrângere), iar obiectivul de a ataca promovarea este ratat încă de la mijlocul turului.

*Bicheși: „Nu găsim soluții de a marca!”

Așa cum ne-am așteptat adversarii au reprezentat o echipă bine organizată și agresivă. Nu sunt mulțumit de ritmul de joc, am avut posesie, am dominat, dar nu găsim soluția pentru a marca și implicit, de a câștiga. Când primești gol dintr-o jumătate de șut, nu poți să ai pretenții să câștigi meciurile. Am primit gol la primul șut pe poartă și nu e normal, la experiența pe care o avem, să primim gol în minutul 84″, a declarat Adrian Bicheși, antrenor care a schimbat sistemul tactic, începând în 3-4-3.

Conducătorii albaiulieni au impus obiectiv obținerea a 12 puncte din următoarele 4 jocuri, fotbaliștii albaiulieni având blocate salariile și primele până când ecartul față de prima poziție se va micșora (pe de altă parte însă, a fost achitată recompensa de 1000 de lei promisă pentru prestația lăudabilă din Cupa României, cu FCSB).

min. 84, 1-1, gol Avrig. Oaspeții egalează prin COȘOVAN, cu un șut din careu în stânga lui Sporea

min. 54: 1-0, gol Unirea. Paul Păcurar execută o lovitură libera de pe partea stânga, R. IVAN înscrie din careu, cu o deviere, la o eroare a portarului advers

min. 40: Șutul lui Bărculeț din lovitura libera de la aproximativ 17 metri trece puțin peste bara transversală a albaiulienilor

min. 30: Ocazie mare pentru Unirea. Samoilă respinge cu dificultate lovitura de cap a lui Giurgiu, după un corner excelent executat de P. Pacurar.

Echipe

Unirea: Sporea –  Scrob (46, Tat), I. Grozav, Potopea, – Davidaș (46, Cl. Oară) , Al. Giurgiu,  R. Ivan,  Vitinha (65, Cr. Marcu) – Selagea/ cpt, S. Mureșan (72, A. David), P. Păcurar; rezerve Căt. Suciu –  F. Morar, L. Dan. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Raul Oargă.

FC Avrig: Samoilă – Simion, Hatea, Condrea, Lascu, Fl. Stelea, Cosovan, I. Bărculeț, M. Codrea, Adr. Cirstean, Gombar; rezerve: Băilă, Cornea, Cauc, Macrea, Chirca, And. Suciu. Antrenor Mihai Ianc

Arbitri: Al. Gornic, S. Pantea (Arad), L. Berariu (Tg. Mureș) Observatori L. Szanto, D. Cioloboc (Tg. Mureș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea