Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La PNL s-au încheiat înscrierile pentru europarlamentare. Primarul Mircea Hava, între cei 49 de candidați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că 49 de liberali s-au înscris pe lista candidaturilor la alegerile europarlamentare, printre care Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Cristian Bușoi, dar și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

„S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor. S-au înscris 49 de candidaţi în cursa pentru a obţine loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidaţii care sunt cunoscuţi de mai demult, respectiv Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, şi-a depus candidatura Mircea Hava şi mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European şi sunt convins că va reprezenta România cu cinste la nivelul PE. De asemenea, și-au depus candidatura şi Siegfried Mureşan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiţă Falcă, o mulțime de alți candidați, Marian-Jean Marinescu, Cristian Buşoi. Avem nişte criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica”, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă s-a înscris pe lista alegerilor europarlamentare, Orban a precizat că încă nu a luat o decizie în acest sens.

„Când voi lua o decizie privitoare la acest subiect o voi face publică, iar cel mai simplu mod va fi acela de a vă prezenta în urma BPN care este lista candidaților PNL la Parlamentul European”, a adăugat Ludovic Orban, menționând că președintele partidului poate să își depună candidatura și după ce a exprimat termenul de depunere.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea