Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ANM, prognoza meteo. Săptămâna viitoare vine cu o răcire accentuată și cu ploi abundente. Vremea pe o lună, 24 septembrie – 22 octombrie 2018

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii au publicat prognoza pe o lună, perioada 24 septembrie – 22 octombrie 2018. Săptămâna care urmează vine cu o răcire accentuată și cu ploi abundente. 

Vremea pe o lună 24 septembrie – 22 octombrie

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ploi abundente și temperaturi sub ceea ce e normal pentru această perioadă. Este anunțul meteorologilor cu privire la săptămâna viitoare:

”Valorile termice medii ale perioadei, cel mai probabil, se vor situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații este posibil să fie excedentare în regiunile sudice și apropiate de normele climatologice în restul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 – 8 octombrie 2018

Aerul rece va părăsi spațiul României în prima săptămână a lunii octombrie, dar își va pune amprenta asupra precipitațiilor și temperaturilor ce vor urma:

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor sub aceste medii. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar local la munte și în sud-vest.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 8 – 15 octombrie 2018

Din a doua săptămână a lunii octombrie, vremea va intra în normele perioadei:

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării.  Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, apropiate de normalul săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu o tendință ușor excedentară pe arii restrânse în estul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 15 – 22 octombrie 2018

Vremea bună continuă și-n a treia săptămână a lunii octombrie, când vor fi temperaturi și precipitații tipice perioadei:

”Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul normelor climatologice în cea mai mare parte a țării.”

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea