Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Alba Iulia, un oraș prea SMART ca să mai funcționeze și semafoarele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Iulia este un oraș prea SMART ca să mai funcționeze și semafoarele. De ceva timp, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în intersecția de la Hotel Cetate, aparatele inteligente sunt …”degeaba”.

Mai multe semafoare din Cealaltă Capitală nu funcționează și creează dificultăți conducătorilor auto și pietonilor. Deși sînt defecte de cîteva zile, nici pînă la această oră acestea nu au fost reparate, iar în intersecție traficul devine de multe ori problematic.

Mai mulți internauți au reclamat astfel de dispozitive nefuncționale și în alte zone ale orașului după ce imaginile au fost postate pe facebook de un locuitor din Alba Iulia.

Circulația în anumite momente ale zilei este un adevărat coșmar, cu atât mai mult dacă nu funcționează semafoarele. Așadar, participanții la trafic, fie ei conducători auto sau pietoni, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare cât timp “stopul” e stricat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Unul din brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia, tăiat fără acordul Primăriei: Albaiulienii, revoltați de incident

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul din brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia, tăiat fără acordul Primăriei: Albaiulienii, revoltați de incident Unul dintre brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia a fost tăiat miercuri după-masa. Oamenii care se aflau în zonă la momentul respectiv au fost revoltați de incident. Imaginile au fost trimise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea