Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministrul Educației, Valentin Popa: Anul acesta regulamentul olimpiadelor s-a schimbat semnificativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Educației, Valentin Popa, a spus luni că regulamentul olimpiadelor s-a schimbat semnificativ în acest an, precizând la fazele județene vor fi subiecte unice indiferent de disciplină, iar numărul de locuri a crescut la anumite discipline.

Valentin Popa a spus, în discursul său, de la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Octavian Goga” din Miercurea Ciuc, că anul acesta regulamentul olimpiadelor școlare s-a schimbat semnificativ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Alte schimbări pentru dvs. dragi elevi sunt legate și de olimpiadele școlare. Anul acesta regulamentul s-a schimbat semnificativ. Olimpiada la faza județeană va avea subiect unic indiferent de disciplină. Calificarea la faza națională va fi iar schimbată, se vor califica cei care obțin locul 1 la faza județeană si în continuare un număr semnificativ de elevi din clasamentul național, numărul de locuri la fazele naționale a olimpiadelor a crescut la 90 de locuri pentru matematică fizică, chimie, biologie si informativa si la 70 de locuri pentru celelalte olimpiade”, a spus Valentin Popa.

Ministrul Educației a participat, luni, și la festivitatea de deschidere a Școlii Generale ”Marton Aron” din Sândominic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse Bursa de merit se acordă, în 2024, celor mai buni 30% elevi din fiecare clasă, în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Bursele de merit se acordă în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Pentru elevii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea