Rămâi conectat

Cultură Educație

Ministerul Învăţământului: Precizări pentru profesorii claselor a VIII-a

Mondoc Adriana

Publicat

în

Ministerul Învăţământului vine cu precizări privind organizarea activităţii în anul şcolar 2018-2019 pentru elevii de clasa a VIII-a. Mai exact, cursurile din acest an şcolar se vor încheia pentru ei la data de 7 iunie 2019.

Cadrele didactice din unităţile de învăţămant gimnazial vor planifica activitatea claselor a VIII-a astfel încât să se realizeze parcurgerea integrală a programelor şcolare până la această dată.

În baza prevederilor art. 262 alin. (1) lit. a) din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, în perioada 10-14 iunie 2019 conducerile unităţilor de învăţământ vor atribui cadrelor didactice care predau la clasa a VIII-a sarcini de lucru specifice sfârţitului de an şcolar, pregătirii evaluării naţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a, precum şi admiterii în clasa a IX-a.

De asemenea, în perioada 3-21 iunie 2019, cadrele didactice care predau la clasele terminale de liceu vor avea sarcini de pregătire a examenului de Bacalaureat.

Sursa: portalinvatamant.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

O nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, în octombrie 2024: Cadre inginerești din întreaga țară se reunesc la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, în octombrie 2024: Cadre inginerești din întreaga țară se reunesc la Cugir Asociația Generală a Inginerilor din România – Sucursala Alba, pregătește o nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, la Cugir Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) – sucursala Alba (cu sediul la Cugir) a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea