Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat Claudiu Răcuci, PNL Alba: ”Somez PSD-ALDE să nu se joace cu speranțele a 5 milioane de pensionari”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba, somează actuala coaliție de guvernare PSD-ALDE să dezbată și să adopte o lege justă a pensiilor, care să se implementeze de la 1 ianuarie 2019, nu după anul 2021:

”În sfârșit, după atâta așteptare, în luna august Ministerul muncii a publicat proiectul noii legi a pensiilor. Chiar dacă proiectul a venit așa greu, e mai bine și mai târziu, decât niciodată. 5 milioane de pensionari au așteptări uriașe de la această lege, care trebuie să aducă, în primul rând o majorare semnificativă a pensiilor și eliminarea inechităților în calculul pensiilor.

Așadar, așteptările tuturor sunt în sensul în care pensiile să crească mult mai repede, chiar din anul 2019, nu după anul 2022, cum vrea PSD. Să duci majorările peste 4 ani, ar putea să însemne că unii pensionari, mai în vârstă, nu o să se mai bucure de ele. Apoi, modalitățile de calcul și recalculările pensiilor trebuie să elimine orice inechități între pensionari care au muncit la fel, dar astăzi au pensii diferite.

Somez PSD-ALDE să nu se joace cu speranțele a 5 milioane de oameni care au trudit pentru a avea o pensie decentă. Aștept de la parlamentarii PSD și ALDE maximă responsabilitate atunci când legea va fi dezbătută și votată în Parlament. Nu vreau să cred că și din legea pensiilor se va alege praful, așa cum s-a întâmplat cu legea salarizării bugetarilor.”

Claudiu RĂCUCI, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea