Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Lugoj – Unirea Alba Iulia, vineri, de la ora 18.00 | “Alb-negrii” – primul hop, în cursa spre Liga a 2-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia este prima dintre conjudețene care intră “în focuri” în noua ediție a Ligii a 3-a, cu un joc extern la Lugoj, vineri de la ora 18.00.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri și-a asumat un obiectiv îndrăzneț, câștigarea Seriei a 4-a și promovarea în Liga a 2-a, dar este obligatoriu să nu se întoarcă cu mâna goală din Banat, unde o așteaptă o echipă ce a trecut prin modificări substanțiale în intersezon, noul antrenor fiind Ilie Rotariu (ce l-a substituit de Cosmin Petruesc, plecat la ASU Poli Timișoara). “Alb-negrii” și-au întărit serios lotul prin intermediul lui Armando Popescu, noul manager general, sub comanda lui Bicheși ajungând jucători de la dispăruta Performanța Ighiu.

Va lipsi Vitinha – în recuperare și se speră în clarificarea pe ultima sută de metri a înregimentării atacantului Silviu Mureșan, de la Industria Galda, în condițiile în care juniorii Adam și Boboia nu au agreat implicarea în schimb. “Nu poți emite pretenții la podium, sau la un obiectiv îndrăzneț, dacă nu dovedești prin joc că ești o echipă puternică. Scopul deplasării este să obținem toate cele trei puncte, să jucăm ce știm și nu să contracarăm acțiunile adversarului. Seria este necunoscută pentru noi, nu cunoaștem jumătate dintre competitoare, însă s-ar putea să fie un avantaj, în condițiile unui fotbal mai deschis”, este mesajul tranșant al antrenorului Adrian Bicheși. Unirea Alba Iulia și CSM Lugoj au început cu dreptul stagiunea, victorii externe în Cupa României, la Avrig, respectiv Deva, dar au parte și de un program condensate, săptămâna viitoare fiind turul al treilea (pe “Cetate” vin marți “virușii verzi”).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea