Rămâi conectat

Sport

Armando Popescu, în tratative cu Unirea Alba Iulia! ”Alb-negrii” l-au rezolvat pe Sporea și negociază pentru S. Mureșan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Este posibil ca Armando Popescu, finanțator al divizionarei terțe Performanța Ighiu în ultimul an și jumătate, să se implice în următorul campionat la Unirea Alba Iulia, purtându-se deja discuții de principiu între cele cele două părți. Runda finală a discuțiilor, care care sunt așteptați Gicu Grozav și Mihai Oancea, ar trebui să se deruleze mâine, la Galtiu, cu prilejul partidei de verificare dintre “alb-negrii” lui Adrian Bicheși și Gaz Metan Mediaș (parte din lotul prim-divizionarei), jocul începând la ora 17.00. Posibila colaborare include mai multe aspecte, plecând de un aport financiar, trecerea anumitor jucători în “Cetate”, un aspect interesant fiind legat și de rolul pe care îl poate avea Mihai Manea, antrenorul cu care Armando Popescu a colaborat, în condițiile în care Bicheși are siguranța continuității pe banca tehnică a uniriștilor.

*Miercuri, la Galtiu, cu Gaz Metan Mediaș!

Pe lângă Raul Oargă, implicat deja în antrenamentele grupării albaiuliene, un alt pas a fost făcut, portarul Rareș Sporea (ex-Performanța Ighiu) putând fi deja concurentul lui Cătălin Suciu între buturile uniriste. “Am discutat în principiu, știm în ce poziție suntem, dar mai sunt anumite lucruri de lămurit”, a spus Armando Popescu. “Există posibilitatea colaborării fotbalistice cu domnul Armando Popescu, însă mai trebuie să mai discutăm”, a menționat și Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia.

Momentan, Unirea Alba Iulia i-a înregimentat pe P. Păcurar, Cl. Oara și Vitinha, Sporea este la o semnătură de echipa pregătită de Bicheși, iar în cazul lui M. Găldean se așteaptă ca fotbalistul să decidă dacă se va întoarce în Italia sau nu. Dacă se concretizează discuțiile în cazul “Performanța Ighiu”, în “Cetate” mai sunt așteptați încă 5-6 jucători, situație în care apar probleme majore de lot pentru gruparea ighiană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea