Armando Popescu, în tratative cu Unirea Alba Iulia! ”Alb-negrii” l-au rezolvat pe Sporea și negociază pentru S. Mureșan

Este posibil ca Armando Popescu, finanțator al divizionarei terțe Performanța Ighiu în ultimul an și jumătate, să se implice în următorul campionat la Unirea Alba Iulia, purtându-se deja discuții de principiu între cele cele două părți. Runda finală a discuțiilor, care care sunt așteptați Gicu Grozav și Mihai Oancea, ar trebui să se deruleze mâine, la Galtiu, cu prilejul partidei de verificare dintre “alb-negrii” lui Adrian Bicheși și Gaz Metan Mediaș (parte din lotul prim-divizionarei), jocul începând la ora 17.00. Posibila colaborare include mai multe aspecte, plecând de un aport financiar, trecerea anumitor jucători în “Cetate”, un aspect interesant fiind legat și de rolul pe care îl poate avea Mihai Manea, antrenorul cu care Armando Popescu a colaborat, în condițiile în care Bicheși are siguranța continuității pe banca tehnică a uniriștilor.

*Miercuri, la Galtiu, cu Gaz Metan Mediaș!

Pe lângă Raul Oargă, implicat deja în antrenamentele grupării albaiuliene, un alt pas a fost făcut, portarul Rareș Sporea (ex-Performanța Ighiu) putând fi deja concurentul lui Cătălin Suciu între buturile uniriste. “Am discutat în principiu, știm în ce poziție suntem, dar mai sunt anumite lucruri de lămurit”, a spus Armando Popescu. “Există posibilitatea colaborării fotbalistice cu domnul Armando Popescu, însă mai trebuie să mai discutăm”, a menționat și Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia.

Momentan, Unirea Alba Iulia i-a înregimentat pe P. Păcurar, Cl. Oara și Vitinha, Sporea este la o semnătură de echipa pregătită de Bicheși, iar în cazul lui M. Găldean se așteaptă ca fotbalistul să decidă dacă se va întoarce în Italia sau nu. Dacă se concretizează discuțiile în cazul “Performanța Ighiu”, în “Cetate” mai sunt așteptați încă 5-6 jucători, situație în care apar probleme majore de lot pentru gruparea ighiană.

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Unirist 24 iulie 2018 at 16:17

Eu sunt de parere ca acest domn Armando ar fii bun la Unirea atat timp cat Domnul Oancea si Gicu raman la echipa si isi mentin pozitia pe care ambii o merita,ei fiind niste persoane serioase care au venit in cele mai grele momente.
Cel mai bine este sa se creeze un parteneriat in folosul echipei si toti sa contribuie ca sa devenim o echipa serioasa care sa atraga si jucatori mai experimentati.

ionică 25 iulie 2018 at 9:22

parcă meciul cu Gazu se juca la OARDA ! !

Dan HENEGAR 25 iulie 2018 at 11:21

este astăzi, la Galtiu, variantă convenabilă pentru ambele echipe!

Albania 25 iulie 2018 at 9:33

Cred ca Dascalescu ii va canta „Ce bine-mi pare ca ai luat teapa” domnului Armando Popescu.
Armando e istet, dar Dascalescu e taticul lor!
Daca vine fara marele Manea ar fi super ok, eu personal dupa gesturile lui de la meciurile Performantei cu Unirea nu l-as agrea.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...