Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Acţiune cu efective mărite, a polițiștilor din Ocna Mureș. Au fost aplicate amenzi de peste 9.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Poliţiştii din Ocna Mureş şi cei ai secţiei de poliţie rurală arondată au desfășurat o acţiune, cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracțională şi contravenţională.  Au fost controlate 35 de autovehicule şi au fost aplicate amenzi de peste 9.000 de lei.

La data de 20 iulie 2018, poliţiştii din Ocna Mureş şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor precum şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu această ocazie au fost legitimate 37 de persoane, au fost verificate 35 de autovehicule şi au fost constatate 32 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 9.230 lei.

Dintre amenzile aplicate, 20 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea