Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ROBOR la trei luni, în scădere uşoară de la 3,39% la 3,38%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Băncii Naţionale a României (BNR), indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a scăzut uşor luni, pe piaţa interbancară, ajungând la 3,38% pe an, de la 3,39% pe an.

O valoare similară a ROBOR la trei luni a fost înregistrată pe 27 februarie 2014, respectiv 3,38% pe an. Conform datelor BNR, la începutul acestui an, ROBOR la 3 luni se situa la 2,05%.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În ceea ce priveşte indicele la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare, acesta a coborât la 3,46% pe an, de la 3,47% pe an.

ROBOR la nouă luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de băncile comerciale de la alte bănci comerciale, a scăzut la 3,48% pe an, de la 3,49% pe an, vineri. Indicele ROBOR la 12 luni a stagnat la nivelul de 3,53% pe an.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea