Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Drumuri și curți inundate, după ploaia torențială de la Alba Iulia, pe strada Pinului, strada Lalelelor și prelungirea spre pădure

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inundații după ploaia torențială de la Alba Iulia, pe strada Pinului, strada Lalelelor și prelungirea spre pădure. Mai multe curti au fost inundate, iar drumul spre Lidl a fost acoperit cu ape. Totul s-a petrecut după o ploaie de nici un sfert de oră. Într-un timp scurt au căzut cantități mari de apă iar curțile oamenilor au fost inundate.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției imagini cu dezastrul din zonă, nemulțumit de lipsa de interes pe care autoritățile o manifestă față de problemele cu care se confruntă orașul în urma fenomenelor meteorologice din ultimele săptămâni.

https://www.youtube.com/watch?v=Mc3kMsx4GYY&feature=youtu.be

“Am decis să vă scriu deoarece n-am mai putut tăcea din cauza lipsei de interes a primăriei față de străzile mărginașe. După părerea mea este inadmisibil ca în anul 2018, ba chiar mai mult, în anul Centenarului, după o ploaie de 30 de minute, drumurile să fie luate, iar casele oamenilor să fie inundate deoarece autoritățile refuză să asfalteze străzile. Nu am nicio problemă că nu sunt asfaltate, dar măcar să se ocupe de întreținerea lor și să facă șanțuri pentru a devia apa.

https://youtu.be/gLl9rewrFao

Este inadmisibil ca oamenii care ar trebui să se bucure de pensia lor după munca de o viață să iasă în stradă și să dea piatra de pe drum la o parte și să facă baraje pentru a bloca apa.

https://youtu.be/d_WOdSddSpg

Totuși, ne aflăm într-un oraș destul de important unde, după mine, nu ar trebui să fie cazul să ieșim și să ne apărăm ca la război, că tot suntem într-o cetate, doar că de aceasta dată ne apărăm de apă.

https://youtu.be/pA1P6bzMUx4

Autoritățile vin, se uită, văd că noi am blocat trecerea apei, le facem semn să ocolească, dar ei se întorc și pleacă fără a face nimic sau măcar să întrebe dacă totul este bine. Am rămas fără cuvinte…”, a scris albaiulianul.

https://www.youtube.com/watch?v=Whn5255XbyU&feature=youtu.be

[nggallery id=5869]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea