Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș – Unirea Alba Iulia 6-2 (2-0)!!! „Soda”, spectacol pe „Stadionul Dragostei” | Paul Păcurar a debutat în distribuția „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș a câștigat amicalul-spectacol de pe „Stadionul Dragostei”, într-un mod categoric, 6-2 (2-0), cu divizionara terță Unirea Alba Iulia, meci ce a înlocuit barajul cu Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita), care nu s-a disputat întrucât adversarii nu au avut CIS (Certificat de Identitate Sportivă).

Totuși, campioana Ligii a IV-a Alba, echipă pregătită de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier, nu a intrat în vacanță și a „provocat” o partidă amicală cu Unirea Alba Iulia, divizionara terță din Cetatea Marii Uniri, de care nu a avut milă. Au curs golurile în poarta Unirii, ce a nu are decât o minimă scuză a vacanței, din efectiv absentând An. David, Schiau, De Marco și Tat. „Soda dragă” și-a prezentat fanilor trofeul cuvenit campioanei Ligii a 4-a, asistența fiind pigmentată și cu notabilități județene și a etalat o prestație dătătoare de speranțe în prespectiva revenirii, după 11 ani, în Liga a 3-a. Au înscris A. Gherman (12), Val. Drăgan (41, penalty, 65), M. Domșa (51), Pereat (59), Onișor (89), respectiv S. Iacșa (81) și Onacă (83).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Vali Drăgan a făcut spectacol

A. Gherman (12), revenit din Germania pentru dubla de baraj a deschis scorul cu un șut deviat din careu, spre bucuria celor peste 300 de spectatori. P. Păcurar (14) a ratat prima oportunitate a Unirii, reluare cu capul peste transversală, meciul fiind unul antrenant. „Soda dragă” a fost mai periculoasă la buturile lui Căt. Suciu, golgheterul Val. Drăgan (29) – lovind transversala din lovitură liberă. Majorarea scorului, penalty transformat de Val. Drăgan (41, obținut tot de el, într-un duel cu portarul advers) a fost prefațat de ocazia lui Csegoldi (38), iar „alb-negrii” au o tresărire de orgoliu, dar Davidaș (44) a trecut pe lângă balon în careul mic.

*Paul Păcurar, în premieră în „alb-negru”

La reluare, M. Domșa (ce a impresionat prin tehnica sa) a împins balonul în plasă (51), după acțiunea aceluiași omniprezent Vali Drăgan, pentru ca 5 minute mai târziu, Adam să rateze reducerea ecartului. Antrenorul-jucător al gazdelor, Ionuț Pereat și-a făcut simțită prezența în teren, cu un șut spectaculos prin care l-a învins pe Petric (59). Val. Drăgan (65) a mai creat o fază spectaculoasă, un șut excelent, prin care a dus scorul la un neverosimil 5-0! În distribuția albaiuliană a debutat Paul Păcurar (ultima dată la UTA Arad, nu a jucat deloc în retur), o foarte posibilă achiziție a formației uniriste, mijlocașul mai semnând o ocazie a oaspeților (72). S. Iacșa (81) a redus ecartul, cu o reluare plasată, la o centrare ce a traversat careul. Onacă (83) a punctat în final, reducând un scor drastic până în minutul 80, iar P. Păcurar (87) a avut o acțiune la care a întervenit Țiboc. Onișor (89), din apropiere, a parafat setul de tenis pentru un meci spectacol

Formații:

CS Ocna Mureș: Țiboc – Vaidasigan, Csegoldi, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu – Kiss, P. Man, T. Cristea, M. Domșa – A. Gherman, Val. Drăgan; rezerve Clipici, Brie, Guț, Olar, I. Cociș, V. Rațiu, Onișor, Moise, Pereat, Ov. Maier. Antrenori Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

Unirea: Căt. Suciu – N. Rus, I. Grozav, Scrob, Ad. Matei – P. Păcurar, Goguța, Al. Giurgiu, Selagea, Captiu, Davidaș; rezerve Petric, Pojar, Boboia, Bîrdea, Adam, Onacă, Cr. Păcurar, F. Morar, S. Iacșa. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu.

O decizie de apreciat a oficialilor ocnamureșeni, acest amical care astfel au dau dovadă de respect față de fanii „alb-albaștri”, o partidă de gală, înaintea intrării propriu-zise în vacanță, după ce „Soda dragă” a acces direct în eșalonul superior, fără a juca

[nggallery id=5843]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea