Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Traficul infernal de pe Alba Iulia – Sebeș va rămâne doar o amintire urâtă. Au început lucrările la DJ 107 A, porțiunea Pâclișa – Vurpăr, variantă ocolitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Asocierea Newamport Asfalt SRL – Wasphalt PLT Londra Sucursala Cluj-Napoca, care a câștigat licitația pentru reabilitarea DJ 107 A, porțiunea Pâclișa – Vurpăr, a început lucrările, iar termenul de finalizare este de șase luni.

În contextul în care în viitorul apropiat sau îndepărtat se vor finaliza și lucrările la lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, care se întinde de la Sebeș la Pârâul Iovului, traficul de pe DN 1 dintre cele două importante municipii va deveni doar o amintire urâtă. În prezent, la cele mai aglomerate ore, cei 15 kilometri se parcurg în mai bine de 60 de minute.

YouTube video

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Drumul Județean 107 A va fi foarte util, astfel, pentru șoferii care fac naveta Alba Iulia – Sebeș, dar și o bună variantă ocolitoare pentru cei care vor veni de 1 decembrie să sărbătorească Centenarul în orașul în care s-a decis unirea Transilvaniei cu România. Conform contractului și conform celor declarate de către CJ Alba, lucrările trebuie terminate înainte de 1 decembrie.

Lucrările la drumul județean 107 A, de la ieșire din Pîclișa până la intrare în Vurpăr, vor fi executate cu puțin peste 3 milioane de lei, fără TVA, de către Asocierea Newamport Asfalt SRL – Wasphalt PLT Londra Sucursala Cluj-Napoca.

Consiliul Județean Alba a dat ordinul de începere a lucrărilor în luna mai. Termenul de finalizare este de 6 luni, iar porțiunea de circa 4 kilometri este singura rămasă neasfaltată din întregul drum lung de 26 de kilometri.

În cadrul proiectului de execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții – ”Modernizare drum județean DJ 107A: Alba Iulia – Pârâu lui Mihai – Vurpăr – Câmpu Goblii – Dealu Ferului – Mereteu – Blandiana – Sărăcsău – lim. jud. Hunedoara”, pe sectorul cuprins între km 4+18.00 – km 8+118.00 se vor executa: lucrări de modernizare a drumului județean prin îmbunătățirea elementelor geometrice, aplicarea unei îmbrăcăminți rutiere moderne, execuția dispozitivelor de colectare și evacuare a apelor pluviale, amenajare intersecții cu drumurile laterale.

[nggallery id=5778]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | A spart un EasyBox din Alba Iulia și a sustras un colet: Bărbat din Zlatna, prins în flagrant de polițiști și reținut. Nu ar fi la prima faptă de acest gen

Ziarul Unirea

Publicat

în

A spart un EasyBox din Alba Iulia și a sustras un colet: Bărbat din Zlatna, prins în flagrant de polițiști și reținut. Nu ar fi la prima faptă de acest gen Un bărbat din Zlatna a spart un EasyBox din Alba Iulia și a sustras un colet. A fost prins în flagrant de polițiști și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea