Rămâi conectat

Actualitate

Summitul G7: Deși există divergențe cu SUA, Merkel spune că liderii G7 vor avea o poziție comună privind comerțul

Mondoc Adriana

Publicat

în

Liderii prezenţi la summitul G7 au convenit asupra unei poziţii comune cu privire la comerţ, deşi încă există divergenţe, a anunţat cancelarul german Angela Merkel.

„Plec de la principiul că vom avea un text comun cu privire la comerţ”, a anunţat cancelarul în timpul unei conferinţe de presă la Malbaie. „Dar acest lucru nu rezolvă problemele în detaliu. Avem concepţii diferite faţă de Statele Unite”, a adăugat ea.

Potrivit lui Merkel, va fi publicat un document comun, dar care va sublinia excepţia americană privind chesiuni de mediu şi climatice. Ea a mai afirmat că şefii celor şase state se vor angaja să recicleze în totalitate produsele de plastic, până în 2030.

Sursa: hotnews.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vor confisca sau nu profesorii telefoanele mobile ale elevilor? Explicațiile unui părinte: „E complicat și nu există sancțiuni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vor confisca sau nu profesorii telefoanele mobile ale elevilor? Explicațiile unui părinte: „E complicat și nu există sancțiuni” Începând din anul școlar 2024-2025, telefoanele mobile vor fi interzise în timpul orelor de curs. Cu câteva excepții: elevii le pot folosi în pauză, în scop educativ, cu acordul profesorului de la clasă, dar și în spații […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea