Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Asfaltul a luat-o la vale, pe o stradă din Aiud, în timpul ploii torențiale de sâmbătă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asfaltul a luat-o la vale pe o stradă din Aiud, în timpul ploii torențiale de sâmbătă după-amiază, iar un localnic nemulțumit spune că este rezultatul lucrărilor făcute de mântuială.

E a filmat și a fotografiat zona și a adăugat imaginilor următorul mesaj:

”Mulțumim Administrației Aiudului care are foarte mare grija de toți locuitorii din partea Aiudului și a Aiudului de Sus și nu doar in campanii. Mai jos se vede cum intr-o ploaie care nu a durat mai mult de 60 minute, tot asfaltul care a fost turnat in campania electorală a fost “spălat” la propriu cum au fost spălate și promisiunile sau proiectele care nu au un termen de finalizare. Sunt câteva imagini cu Str. Tiglariei , Str. Nicolae Bălcescu, Str. Viilor și Zorilor. De pe care a curs la propriu asfaltul pe Strada Avram Iancu. In urma cu câteva luni am pus un video cu starea groaznica a unui drum foarte circulat respectiv Str Avram Iancu. Ca rezolvare, s-au rașchetat câteva porțiuni și s-au turnat câteva “petece” de asfalt. Doamna Primar, cât o sa fim oare o bătaie de joc? Cât oare o sa ne distrugem mașinile pe aceste străzi? Așa cum in campania electorală ați mers din poarta in poarta sa vorbiți cu cetățenii acestei zone și le-ați promis ca totul se va rezolva, as dori și acuma sa ieșiți pe teren, cu o pereche de pantofi cu toc și sa circulați pe acele trotuare care acuma 2 ani le făceați. Chiar as dori sa văd dacă aveți acuma pe unde circula ca pieton”.

https://youtu.be/67fG26Ose-s


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea