Rămâi conectat

Sport

În „Arini”, Energia Săsciori a învins Euro Șpring, echipa ce a răpus Transalpina Șugag și Sportul Petrești!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două pretendente la ultima treaptă a podiumului, Viitorul Sîntimbru și Euro Șpring, au suferit eșecuri neașteptate, în runda a 27-a a Ligii a 4-a, fiind învinse de ultimele clasate din ierarhie, Voința Stremț și Energia Săsciori.

În „Arini”, la câteva ore distanță de derby-ul pentru promovare  dintre Sportul Petrești și CS Ocna Mureș, s-a disputat un nou meci al etapei a 27-a, în care s-au impus tot oaspeții, Euro Șpring – Energia Săsciori 2-4 (1-1)

Marcatori: D. Stoia (16), Jibotean (60, autogol), respectiv Nazarie (40, 57), Sava (82, 86)

Partida s-a disputat în “Arini”, terenul din Șpring fiind inundat. Euro, care în rundele anterioare a învins, acasă, pe Transalpina Șugag și Sportul Petrești, pretendentele la promovare, a cedat toate punctele, deși a condus cu 1-0 și a egalat.

Foto: Energia Săsciori facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Astăzi, ora 19.00, la Munchen, România – Olanda în optimile de finală ale EURO 2024 | „Generația de suflet” în fața unui nou moment istoric

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, ora 19.00, la Munchen, România – Olanda în optimile de finală ale EURO 2024 | „Generația de suflet” în fața unui nou moment istoric „Generația de suflet” întâlnește Olanda astăzi, 2 iulie, de la ora 19.00, în „optimile” Euro 2024, meciul anului pentru România! „Tricolorii” au câștigat grupa E, cu 4 puncte, iar Olanda […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea