Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Patru tineri din Blaj, reținuți pentru furt din locuințe, arestați preventiv. Sunt bănuiți și de alte infracțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au continuat cercetările în legătură cu tinerii din Blaj reţinuţi pentru furt din locuinţă şi au stabilit că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea altor două furturi. 4 dintre aceştia vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au continuat cercetările în legătură cu 5 tineri din Blaj, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, cu un prejudiciu de 10.000 de lei, faptă ce ar fi fost comisă în noaptea de 17/18 decembrie 2017.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că 4 dintre tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altor două furturi, unul dintr-o locuinţă din municipiul Blaj, de unde ar fi sustras produse electrocasnice în valoare de 400 de lei şi unul dintr-un magazin din localitatea Tătârlaua, de unde ar fi sustras produse alimentare, alcool şi ţigări în valoare de 750 de lei.

Având în vedere aceste aspecte, cele trei cauze au fost reunite, iar tinerii au fost prezentaţi, de către Parchetul de pe Judecătoria Blaj, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea formulată a fost însuşită de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative

Bogdan Ilea

Publicat

în

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative În mini-vacanță un efectiv de peste 180 de polițiști sunt pregătiți să asigure liniștea și ordinea publică. IPJ Alba a transmis și un set de recomandări pentru a preveni evenimentele negative. În perioada 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea