Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Barajul de la Mihoeşti, din nou plin de gunoaie. PET-uri, doze de aluminiu și alte gunoaie poluează apa lacului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini de groază au fost surprinse din nou de un trecator care s-a oprit sa fotografieze o insulă plutitoare de deșeuri care acoperă apa barajului de la Mihoești, în apropiere de Câmpeni. Sute de pet-uri zac îngrămădite în apă și pe mal.

Trecătorul nu a mai rezistat să vadă cum nimeni nu ia nici o măsură și ne-a contactat în speranța că vom arăta aceste imagini de coșmar de la barajul de la Mihoeşti, în locul unde se unesc Arieşul Mare şi Arieşul Mic.

E plină din nou de gunoaie apa lacului: zeci de grămezi de gunoi pot fi văzute, pe ambele maluri. PET-uri, doze de aluminiu, resturi de lemne care plutesc şi ambalaje, toate acestea compun lista cu mizeriile ce poluează barajul.

Turiştii care ajung în zonă, atraşi de frumuseţea locurilor, dar și oamenii care trec pe DN 75 şi DJ 762 au parte de priveliştea dezgustătoare şi cu siguranţă rămân surprinşi neplăcut de cele văzute.

Zona Apusenilor este de o frumusețe ieșită din comun, una din cele mai frumoase zone turistice din țară. Colțul de rai atrage anual mii de turiști, dar se pare că autoritățile manifestă o nepăsare de-a dreptul scandaloasă cu privire la deșeurile aruncate la întâmplare și mai ales față de groapa de gunoi improvizată!

[nggallery id=5465]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea