// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Barajul de la Mihoeşti, din nou plin de gunoaie. PET-uri, doze de aluminiu și alte gunoaie poluează apa lacului

Imagini de groază au fost surprinse din nou de un trecator care s-a oprit sa fotografieze o insulă plutitoare de deșeuri care acoperă apa barajului de la Mihoești, în apropiere de Câmpeni. Sute de pet-uri zac îngrămădite în apă și pe mal.

Trecătorul nu a mai rezistat să vadă cum nimeni nu ia nici o măsură și ne-a contactat în speranța că vom arăta aceste imagini de coșmar de la barajul de la Mihoeşti, în locul unde se unesc Arieşul Mare şi Arieşul Mic.

E plină din nou de gunoaie apa lacului: zeci de grămezi de gunoi pot fi văzute, pe ambele maluri. PET-uri, doze de aluminiu, resturi de lemne care plutesc şi ambalaje, toate acestea compun lista cu mizeriile ce poluează barajul.

Turiştii care ajung în zonă, atraşi de frumuseţea locurilor, dar și oamenii care trec pe DN 75 şi DJ 762 au parte de priveliştea dezgustătoare şi cu siguranţă rămân surprinşi neplăcut de cele văzute.

Zona Apusenilor este de o frumusețe ieșită din comun, una din cele mai frumoase zone turistice din țară. Colțul de rai atrage anual mii de turiști, dar se pare că autoritățile manifestă o nepăsare de-a dreptul scandaloasă cu privire la deșeurile aruncate la întâmplare și mai ales față de groapa de gunoi improvizată!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO ȘTIREA TA: Barajul de la Mihoeşti, din nou plin de gunoaie. PET-uri, doze de aluminiu și alte gunoaie poluează apa lacului

  1. ZAU 18.04.2018 la 22:22

    Cetățenii alpini nu o sa se civilizeze nici peste 2secole.