Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Surpriză în Liga a 4-a, Fortuna Lunca Mureșului – Olimpia Aiud 0-1 (0-1) | Trupa lui Adi Roman, deși doar cu 12 jucători, a învins revelația sezonului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidă interesantă la Unirea, unde Fortuna Lunca Mureșului a întâlnit Olimpia Aiud, vizitatorii impunându-se cu scorul de 1-0 (1-0), gol reușit de Ilea (5, execuție perfectă a unei lovituri libere de la 25 de metri).

Surpriză majoră a rundei, în condițiile în care aiudenii au deplasat numai 12 jucători, o singură rezervă, absentând din diverse motive jucători importanți precum D. Vlad, Felindean, Horvath sau A. Drăgoi. În primul succes din retur al Olimpiei s-a remarcat portarul antrenor Adrian Roman, ce și-a dirijat excelent coechipierii în condițiile în care s-a lovit cu o acută criză de efectiv.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru Fortuna Lunca Mureșului este a doua decepție în numai câteva zile pe terenul din Unirea, după eliminarea din Cupa României, cu Viitorul Sîntimbru, echipa lui Gabriel Cotoară, ce a jucat din primul minut, suferind întâiul eșec din partea a doua a stagiunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea