Rămâi conectat

Sport

Lângă Turnul Chindiei, CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj, derby încins al stagiunii | Ce “finală” pentru campioană…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 14.30, lângă Turnul Chindiei, se dispută derby-ul ultimei etapă a turului fazei secunde a Diviziei A1, CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj (televizat pe Digi Sport 4). Echipa din “Mica Romă” are o confruntare de foc tocmai cu formația ce a relansat lupta pentru titlu și i-a dat o mână de ajutor prin victoria-surpriză din fieful liderului CSM București, care a redus ecartul la numai 3 puncte, după ce Blajul învinsese Știința Bacău cu 3-1. Se înfruntă grupări invincibile în ultima perioadă, dâmbovițencele cu 6 victorii succesive, iar blăjencele cu 5 succese la rând. Practic tripla campioană a României joacă o “finală” a perpetuării șanselor de câștigare a celui de-al 4-lea titlu consecutiv, înaintea marelui meci cu CSM București,  de luni, 2 aprilie, ora 17.30, din Sala “Timotei Cipariu” și e obligată să nu piardă puncte. “Ținând cont de ultimele rezultate, am reintrat cu șanse reale în lupta pentru titlu. Chiar dacă CSM București are în continuare prima șansă, vom lupta până la capăt, important fiind faptul că suntem la mâna noastră. La Tîrgoviște este o «finală», prima din cele șase rămase până la final. Trebuie să rămânem atenți, modești și concentrați împotriva unui adversar care și-a arătat valoarea în disputa de la București”, a declarat Vladimir Bacșiș, directorul general al CSM Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea