Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Agroland Timișoara 3-1, în prima rundă a fazei secunde din Divizia A1 | Repetiție pentru derby-ul de foc cu CSM București

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Revenită după multă vreme în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a învins Agroland Timișoara, scor 3-1 (25-20, 25-15, 25-27, 25-7), în prima etapă a fazei secunde a Diviziei A1 de volei feminin.

Cele două formații s-au duelat și în urmă cu o săptămână, în ultima rundă a sezonului regulat, meci încheiat cu victoria Blajului în minimum de seturi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipa din „Mica Romă” trăiește momente senzaționale prin calificarea între cele mai bune 6 echipe din Europa și organizarea Final Four-ului Champions League, o postură onorantă, în perioada 5-6 mai, la București.

Tripla campioană a controlat cu autoritate primele două seturi, fără să forţeze. Diferenţa de valoare a fost evidentă în startul setului secund, când amfitrioanele au condus la diferenţe nete (6-0, 8-1, 16-5, 19-7). În al treilea set, trupa lui Zakoc s-a relaxat iar nou-promovata a stat aproape, la al doilea time-out tehnic scorul fiind strâns 16-14, ulterior mergându-se cap la cap până la 23-23. Ba mai mult oaspetele au avut două mingi de set, anulate de Cleger şi Salaoru, dar au adjudecat-o pe a treia, reuşind să câştige setul al treilea. Enervate de această rezistenţă întâmpinată, Cleger şi compania au administrat o corecţie pentru adversare în setul al patrulea, cel mai scurt al jocului, doar 18 minute, din totalul celor 99.

În această stagiune, exceptând CSM Bucureşti, ce a învins cu 3-0 la Blaj, doar CSM Tîrgovişte a mai cucerit un set în fieful deţinătoarei titlului.

A fost o repetiție utilă pentru tripla campioană a României, înaintea derby-ului de foc cu CSM București, liderul stagiunii, ce are șase puncte avans, programat vineri, 9 martie, de la 19.30 (direct pe Digi Sport), meci cu o însemnătate aparte în economia luptei pentru titlu.

Au evoluat pentru Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Nneka Oniejekwe, Slavina Koleva – Selime Ilyasoglu (libero); au mai jucat Ramona Rus, Aleksandra Crncevic, Lena Moellers; Lynda Morales, Andreea Tamaş. Antrenori: Darko Zakoc și Stefan Ljubicic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea