Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor pe DN1, la ieșirea din Aiud spre Turda. În doar 6 ore, au fost depistați 45 de șoferi ce au depășit limita legală de viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

În 6 ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat 45 de conducători auto ce au depăşit limita legală de viteză, pe DN1 , între kilometri 413 şi 415, zonă identificată cu risc major de producere a accidentelor având ca şi cauză viteza excesivă. Unul dintre şoferi depășise cu peste 50 de kilometri/oră limita legală de viteză.

Potrivit IPJ Alba, în data de 23 februarie a.c., între orele 07.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Aiud, în colaborare poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au desfășurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive, pe DN 1, între kilometri 413 – 415.

Astfel, în cele 6 ore de acţiune, poliţişti au depistat 45 de conducători auto ce au depăşit regimul legal de viteză. Alţi 5 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 18.175 lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere, din care unul pentru neacordare de prioritate şi unul pentru viteză excesivă.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea