Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci amical, Olimpic Zărnești – Perfomanța Ighiu 1-6 (0-4) | O nouă victorie categorică a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu a câștigat din nou într-un mod categoric, un meci amical disputat cu Olimpic Zărnești, un set de tenis, scor 6-1 (4-0).

Este a doua partidă de verificare susținută de divizionara terță în cadrul stagiului centralizat de la Codlea, după acel 5-0 cu ACSM Codlea.

Pe un teren acoperit cu zăpadă de peste 10 centimetri, formația din Alba a impus ritmul și a marcat pe bandă rulantă, prin Hidișan (16), Seiwerth (22), Ad. Lăcătuș (39) – primul gol pentru noua sa echipă, scorul pauzei fiind stabilit de Fetița (44).

La reluare, au mai înscris Lăcătuș (52) și Seiwert (69), fiecare trecându-și în cont o dublă, adversarii punctând în minutul 65, la 0-5. În distribuția Performanței s-a regăsit și fundașul Ghină (ex-Viitorul Ghimbav), ce a fost testat de antrenorul Mihai Manea.

Au fost folosite distribuțiile: Sporea – A. Câmpean, Iclănzan, Tebo, Ad. Mărginean – Trifa, Hidișan – Ad. Lăcătuș, Fetița, Cl. Marcu – Seiwerth – în prima repriză; Zăvoi – Olălău, Iclănzan, Ghină (ex Viitorul Ghimbav, în probe), Ad. Mărginean, Joldeș, E. Crișan, Cl. Marcu, Unguru, Lăcătuș, Seiwerth, au mai intrat Zsigmond și Petruse – în actul secund.

După a patra victorie amicală, împotriva locului al treilea în Liga a IV-a Brașov, stagiul centralizat al echipei conduse de Mihai Manea, Raul Oargă (mulțumesc frumos…) și Petre Clep, se încheie sâmbătă, cu un alt test, adversar fiind Inter Tărlungeni – poziția a șaptea în ierarhia turului Ligii a 4-a Brașov (sâmbătă, 17 februarie, ora 10.30).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea