Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

O delegație a Școlii ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, în Cipru, la a treia reuniune privind învățarea matematicii prin dezvoltarea motivației

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Delegația de la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, formată din profesoarele: Camelia Bărbatu, Emilia Grad și Rodica Marinescu s-a întors recent din Nicosia, Cipru, unde a participat la a treia reuniune din cadrul proiectului Erasmus+, ”Mathdebate” – vocea elevilor – creșterea excelenței în învățarea matematicii prin dezvoltarea motivației pentru învățare, alături de partenerii din cele 7 instituții din Macedonia, Cipru și Bulgaria.

Activitatea a fost găzduită de Societatea de Științe Matematice din Cipru, sub îndrumarea președintelui, dr. Gregory Makrides.

La întâlnirea de la Nicossia temele abordate pe parcursul celor trei zile au fost: promovarea metodelor care să-i determine pe elevi să învețe matematica și folosirea e-platformei proiectului. S-a constatat că utilizarea diferitelor metode de predare-învățare combinate cu folosirea e-platformei dă rezultate mult mai bune în procesul de predare-învățare. Toți elevii din școala noastră și din școlile partenere au acces la platformă.

În cadrul reuniunii a fost prezentat modul în care elevii utilizează e-platforma, cunoscut fiind faptul că obiectivul principal al tuturor profesorilor de matematică este găsirea metodelor prin care să-i atragă pe elevi spre studiul matematicii, de a le arăta frumusețea acestei științe prin conexiunile pe care le face și de a crește nivelul lor de performanță.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea